Cover Story, Επικαιρότητα, Επιχειρηματικά Νέα

Κάθε μέρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα με την εγγύηση της Delatolas

H Delatolas Express Cargo συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης και, μέσα σε ένα δύσκολο και αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον, καταφέρνει να αναπτύσσεται και παράλληλα να εκσυγχρονίζει το δίκτυο μεταφορών της στην επαρχία, επιτυγχάνοντας καθημερινές φορτώσεις σύνθετων και ευαίσθητων φορτίων με μεγάλη ασφάλεια, προς τους άξονες που εξυπηρετεί με ίδια μέσα και παραδίδοντας όλες τις αποστολές των πελατών της εγγυημένα την επόμενη ημέρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Χαλκίδα. Η εγγύηση της παράδοσης οφείλεται στο γεγονός ότι η Delatolas έχει στη διάθεσή της έναν μεγάλο αριθμό μεταφορικών μέσων που συνδέουν τους άξονες της επαρχίας. Επιπλέον λόγω του μεγάλου όγκου των φορτίων επιτυγχάνει πληρότητα στα φορτηγά εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής προς όφελος και των πελατών της. Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στα Οινόφυτα, μέσω των κέντρων διανομής της εταιρείας, διασφαλίζεται ακόμη περισσότερο η άμεση εξυπηρέτηση για κάθε πελάτη και για κάθε φορτίο στην ευρύτερη περιοχή της κάθε εγκατάστασης.

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που η εταιρεία γνωρίζει ότι προσθέτει πραγματική αξία στις υπηρεσίες μεταφορών, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες απαιτήσεις των πελατών, είναι η επένδυση σε νέες τεχνολογίες μηχανογραφικών συστημάτων. Για το λόγο αυτόν η Delatolas λειτουργώντας με διαφάνεια χρησιμοποιεί ειδική εφαρμογή παρακολούθησης αποστολών μέσω web portal, παρέχοντας πληροφορία παράδοσης σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ηράκλειο, η οποία θα λειτουργεί προσεχώς και στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα αποδεικτικού παράδοσης της αποστολής, έχοντας άμεσα διαθέσιμο το υπογεγραμμένο παραστατικό με δυνατότητα ανάκτησης της ψηφιακής του εικόνας σε μορφή PDF.

Μια πολύ πρόσφατη επένδυση, την οποία η εταιρεία εγκαινίασε μέσα στο 2016, είναι και το νέο κέντρο διανομής στο Νομό Βοιωτίας και συγκεκριμένα στη Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων.

Το κέντρο αυτό δημιουργήθηκε για να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, ασφάλεια και κυρίως καλύτερη διαχείριση και παρακολούθηση των αποστολών για τους πελάτες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη βιομηχανική περιοχή μεταξύ Αυλώνα, Οινοφύτων, Σχηματαρίου αλλά και στη Θήβα. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης δικτύου μεταφορών και συγκεκριμένα έχει ως στόχο να προσφέρει ανταγωνιστικές και ποιοτικές λύσεις στις επιχειρήσεις και στις βιομηχανίες της περιοχής. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Delatolas μέσω της συγκεκριμένης εγκατάστασης είναι η μείωση του κόστους διανομής σε πρακτορεία Αθηνών καθώς υπάρχει δυνατότητα πανελλαδικής κάλυψης, ταχύτερος χρόνος παράδοσης στον τελικό προορισμό με 24ωρη παράδοση σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης. Επιπλέον μέσω ενός ενιαίου τιμολόγιου παροχής υπηρεσιών, με ηλεκτρονική κατάσταση αποστολών, ο έλεγχος του κόστους είναι πολύ εύκολος εξοικονομώντας πολύ χρόνο στα αρμόδια τμήματα ελέγχου και στο λογιστήριο των πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί ο εκσυγχρονισμός και η επένδυση που έγινε στο κέντρο διανομής της Θεσσαλονίκης, το οποίο διαθέτει πλέον ειδικά μεταλλικά ράφια, ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανογραφικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να αναλαμβάνει έργα πλήρους διαχείρισης αποθέματος, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και στη Βόρεια Ελλάδα. Βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο αλλά και κομβικό σημείο στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, από όπου καθημερινά εξυπηρετούνται οι παραγγελίες πελατών από Αττική, αλλά παράλληλα διακινούνται εμπορεύματα και προς όλη τη Βόρεια Ελλάδα, προς Θεσσαλία, προς Ήπειρο καθώς και προς Αττική.

Η εταιρεία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν το 2015, διατηρεί θετική πορεία ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και τον κύκλο εργασιών της, ενώ παράλληλα, σεβόμενη την εμπιστοσύνη των πελατών της, προχώρησε σε επενδύσεις τόσο σε πόρους όσο και σε τεχνολογία, προκειμένου να προσφέρει νέες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τις παραπάνω κινήσεις με τη δημιουργία νέων κέντρων διανομής και εκσυγχρονισμό των όσων ήταν ήδη σε λειτουργία. Επιπλέον από το γεγονός ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 η Delatolas αύξησε και ανανέωσε το στόλο οχημάτων της, λειτούργησε με νέες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα και στον Ασπρόπυργο, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οργάνωση του δικτύου της περιφέρειας και κυρίως του άξονα Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Πάτρα. Παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογικών συστημάτων παρακολούθησης αποστολών (proof of delivery), καταφέρνοντας να διατηρήσει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της και να παραμείνει σταθερή στις αξίες της, αξίες που την καθιέρωσαν μέσα στα μεγάλα ονόματα του κλάδου.

Social Share

About the author

Relative Posts